Cine sunt?

I am

Viața e plină de neprevăzut, dar sunt sigură că toți știți asta 🙂 , din proprie experiență!

Ne putem naște prinți sau cerșetori, frumoși sau mai puțin frumoși, cu o deosebită zestre ereditară sau una mult prea obișnuită..

Avem parte de o mulțime de evenimente care se aseamănă cu niște vise frumoase, sau coșmaruri terifiante.

Și totuși, transformările cărora le suntem supuși, voit sau nu, ne ajută să fim ceea ce suntem astăzi.

Ni se întâmplă deseori să avem eșecuri: alegem jobul greșit, omul nepotrivit, un mediu educațional neprietenos, sau riscăm și pierdem tot. Mulți dintre noi dau vina pe toate aceste întâmplări urâte și se opresc să mai spere în bine și frumos.

Cu toții luăm uneori decizii greșite, dar trebuie să fim atenți la oportunitățile pe care ni le oferă viața, tocmai pentru a ne-o îmbunătăți.

În final, suntem ceea ce alegem să fim: pozitivi sau negativi, plini de speranță sau fără.

Suntem ceea ce ne dăm voie să devenim!!

Comments

comments

This entry was posted in comunicare sociala, psihologie practica on by .

About Simona Gîrbea

Nascuta la 19 septembrie 1976, in localitatea Starchiojd, judetul Prahova. Am absovit Liceul Pedagogic din Ploiesti, promotia 1995 si..am profesat la inceput ca educatoare, iar mai tarziu ca institutor I, avand gradul didactic II. Licentiata in comunicare si relatii publice, promotia 2007( Facultatea de Litere, Bucuresti). Indragostita de domeniul psihologie, disciplina studiata atat in liceu cat si in facultate, dar si de comunicarea eficienta dintre oameni, in ultima perioada am devenit din ce in ce mai preocupata de stapanirea unor cunostinte mult mai vaste in aceste doua domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *