Cadouri de Suflet…

 cadouSărbătorile bat la ușă… și ce poate fi mai frumos decât să le arăți celorlalți că îi porți în suflet și că ești fericit că îți sunt alături? 

Nu vreau să vorbesc despre cadouri scumpe, ca valoare materială, ci de cele care îți ating sufletul și te sensibilizează uneori până la lacrimi. Sigur că fiecare dintre noi are valorile lui, însă oamenii cu suflet blând și bun mă înțeleg.
Consider că o scrisoare sau felicitare scrisă de mâna unui copil, un desen, sunt valori de netăgăduit.

Apoi, o poezie scrisă de iubitul sau iubita ta, chiar cu mici stângăcii, este de neprețuit.

Sigur, o carte care știi că îi lipsește persoanei dragi, sau un cd cu muzica pe care o prețuiește, ori un animăluț pe care știi că și-l dorește prietena ta, sau o bijuterie confecționată de tine (chiar dacă nu e perfecțiunea întruchipată :)) , toate acestea sunt doar câteva modalități de a-ți manifesta sentimentele, într-un mod care iese din tipare.  

 “Un prieten este un cadou pe care ți-l dăruiești ție însuți.” (Robert Louis Stevenson) Știai acest lucru??

“Limbajul prieteniei nu constă în vorbe, ci în înțelesuri.” (Henry David Thoreau) 

Comments

comments

This entry was posted in motivatie on by .

About Simona Gîrbea

Nascuta la 19 septembrie 1976, in localitatea Starchiojd, judetul Prahova. Am absovit Liceul Pedagogic din Ploiesti, promotia 1995 si..am profesat la inceput ca educatoare, iar mai tarziu ca institutor I, avand gradul didactic II. Licentiata in comunicare si relatii publice, promotia 2007( Facultatea de Litere, Bucuresti). Indragostita de domeniul psihologie, disciplina studiata atat in liceu cat si in facultate, dar si de comunicarea eficienta dintre oameni, in ultima perioada am devenit din ce in ce mai preocupata de stapanirea unor cunostinte mult mai vaste in aceste doua domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *