Vară!!

E Vară!!

Asta înseamnă desigur vacanță, bronzare, fustițe scurte, zâmbete și mai ales Soare!

Ți-ai făcut planuri multe? Ai cumpărat bilete de vacanța și deja îți imaginezi cum o să fie?

Nu te grăbi prea tare, că nimic nu e bătut în cuie! Totul se poate schimba într-o fracțiune de secundă. Dar ai puțintică răbdare, că nu vorbeam de rău, ci numai de bine..!!

Presupunând totuși că te-ai obișnuit să fii pregătit pentru orice intemperie și ți-e greu a schimba setările, dorește-ți binele și fă rapid schimbările!

Visează așadar să fie frumos cum n-a fost niciodată, tu veșnic preafrumoasă, iubită și-adorată!

Acceptă necunoscutul și spontanul și nu refuza deloc noul, frumosul și poate chiar can-can-ul!

Când spun frumos, nu mă refer neapărat la Feți-frumoși, ci la noi provocări, ce se pot încadra în registrul locuri, fapte și multe alte astfel de mirări.

Nu știu alții cum sunt 😀 , dar eu așa am hotărât! să mă bucur, fără stres, pentru că visul de a vizita Italia, după-atâta amar de corona, îmi pare-acum chiar un vis măreț!!

 P. S.: Cândva, dar nu știu exact când se va întâmpla, o să vă povestesc frânturi din aventura mea. Și chiar dacă de data asta poate nu voi fi la mare, promit solemn să nu mai rătăcesc, aiurită de-atâta frumos și veselie, ochelarii de soare!

Ciao, Italia! Aspettami! 

“Volare, cantare,

Nel blu dipinto di blu

Felice di stare lassu!!”

 

 

Comments

comments

This entry was posted in cunoastere interioara, motivatie on by .

About Simona Gîrbea

Nascuta la 19 septembrie 1976, in localitatea Starchiojd, judetul Prahova. Am absovit Liceul Pedagogic din Ploiesti, promotia 1995 si..am profesat la inceput ca educatoare, iar mai tarziu ca institutor I, avand gradul didactic II. Licentiata in comunicare si relatii publice, promotia 2007( Facultatea de Litere, Bucuresti). Indragostita de domeniul psihologie, disciplina studiata atat in liceu cat si in facultate, dar si de comunicarea eficienta dintre oameni, in ultima perioada am devenit din ce in ce mai preocupata de stapanirea unor cunostinte mult mai vaste in aceste doua domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *