Șanse



D88C36DD-F4AE-46A4-A8C9-C1C2CB3DBCB0Zilnic oferim și primim noi șanse, de care nu suntem mereu conștienți și nu le apreciem la adevărata valoare.

De exemplu, cineva drag greșește în fața noastră, dar îl iertăm, din dorința de a aplana conflictul sau pentru a îmbunătăți lucrurile. Aceasta poate constitui o nouă șansă în cadrul relației.

Nu de puține ori ne-am întâlnit cu o persoană care ne-a oferit o informație de valoare, fapt ce a contribuit mai târziu la succesul nostru.

Astfel, dacă analizăm pe rând diferite întâmplări aparent banale din viața noastră, ajungem să înțelegem că fiecare dintre ele ne-a ajutat să clădim prezentul nostru. Și nu puțini sunt cei ce au pus o piatră la temelia devenirii noastre!

În afara de șansele ce ne sunt acordate, la fel de prețioase sunt cele pe care noi le oferim. Nici nu putem bănui cât de importante sunt in ochii celor ce au mare nevoie de ele!

Dând speranță, motivând, susținând pe cei aflați în impas, ascultând, culturalizându-te și încurajând cultura sau apreciind frumosul din viață, oameni și artă, îți vei spori tu însăți șansele și valoarea.

Șansa de a fi bun este in primul rând a ta si abia apoi a celorlalți. Profită de această oportunitate și schimbă situația în ceva minunat, care să inspire.

Fii binele de care omenirea are nevoie. Va fi și în avantajul tău.

Comments

comments

This entry was posted in cunoastere interioara, motivatie, valori on by .

About Simona Gîrbea

Nascuta la 19 septembrie 1976, in localitatea Starchiojd, judetul Prahova. Am absovit Liceul Pedagogic din Ploiesti, promotia 1995 si..am profesat la inceput ca educatoare, iar mai tarziu ca institutor I, avand gradul didactic II. Licentiata in comunicare si relatii publice, promotia 2007( Facultatea de Litere, Bucuresti). Indragostita de domeniul psihologie, disciplina studiata atat in liceu cat si in facultate, dar si de comunicarea eficienta dintre oameni, in ultima perioada am devenit din ce in ce mai preocupata de stapanirea unor cunostinte mult mai vaste in aceste doua domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *