An Nou

178DE72E-7E90-43D9-95FE-9880BDF5E019

Ți-ai contemplat mental anul ce tocmai s-a încheiat?

Sper că ai apreciat mai întâi fericirea că existi. Apoi, minunea că poți visa, fără să trebuiască a demonstra nimănui că ești sincer sau nu. Sunt doar visele tale!

Să nu uităm de cele 365 de zile de oportunități de a lupta pentru îndeplinirea viselor, de a iubi, de a aprecia viața si bucuria prezenței celor dragi in ea.. Ai atâtea șanse de a deveni tu! Nu le irosi.

Fiecare An Nou înseamnă noi speranțe. Și chiar dacă unele se transformă în iluzii, nu dispera. Fiecare dintre ele te va îndrepta spre o nouă cale, cu alte și alte bifurcații, pe care tu vei alege să le parcurgi, în procesul de transformare.

Vei ajunge negreșit în alt loc. Vei trăi noi aventuri. La final, te vei cunoaște și înțelege mai bine. Oricum ar fi, scopul ți-l vei atinge.

Fii înțelept și nu te plafona urmând mereu și mereu același traseu. Alege noul, neprevăzutul si necunoscutul.


Sensul vieții e de a fi pus in situații inopinate, pentru a-ți demonstra priceperea. Sau de a-ți asuma nepriceperea și de a te cizela, spre a găsi o rezolvare. Și așa, vei căpăta valoare- în ochii tăi! 😉

Ai 365 de posibilități de a face greșeli și tot atâtea de a le repara. Profită de ele toate și alege-ți ca scop dorința de a fi bun si înțelept, dar mai ales iubitor de frumos și viața.

Am decis ca anul acesta să nu îți mai doresc un ‘An nou fericit!’, ci.. să te las să îți alegi tu să fii fericit în noul an!

Fii bun și iubește-te, pătrunzându-ți în adâncul sufletului și înțelegându-ți emoțiile, neliniștile si dorințele. Acceptă-le, mixează-le și acționează. Vei deveni mai puternic și mai frumos.

Pentru că, în adâncul tau, ai știut mereu cine ești și ce vrei.

”A fi tu însuți într-o lume care caută în mod constant să te facă altcineva este cea mai mare realizare.” (R. W. Emerson)

Comments

comments

This entry was posted in cunoastere interioara, motivatie on by .

About Simona Gîrbea

Nascuta la 19 septembrie 1976, in localitatea Starchiojd, judetul Prahova. Am absovit Liceul Pedagogic din Ploiesti, promotia 1995 si..am profesat la inceput ca educatoare, iar mai tarziu ca institutor I, avand gradul didactic II. Licentiata in comunicare si relatii publice, promotia 2007( Facultatea de Litere, Bucuresti). Indragostita de domeniul psihologie, disciplina studiata atat in liceu cat si in facultate, dar si de comunicarea eficienta dintre oameni, in ultima perioada am devenit din ce in ce mai preocupata de stapanirea unor cunostinte mult mai vaste in aceste doua domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *