Dulcele tău sărut..

sărut-wallpapers_25869_1920x1200

Nu intru în detalii, să comentez faptul că poți simți dorința de a săruta sau a fi sărutat în locuri mai puțin accesibile :), însă mi-am amintit cât de plăcut este să fii sărutat de cel pe care îl iubești, de fericirea pe care o simți când citești dorința în ochii lui. 

 Știm prea bine că viața este imprevizibilă și nu stă pe loc, că de-a lungul anilor putem săruta zeci de oameni, sau poate atât de puțini încât degetele de la o mână sunt prea multe, dar săruturile pe care ți le amintești peste ani sunt cele care ți-au trezit pasiuni puternice, care te-au făcut să vibrezi cu toată ființa.

Îți amintești? Dacă nu.. atunci poate că nu ai găsit încă persoana potrivită, care să îți dea senzația că te topești…

Fie că e un sărut plin de pasiune, inainte de a te lăsa dus de val, sau unul de împăcare, dupa ce ai plâns tremurând de durere, dacă persoana care te face fericitul primitor al sărutului este cea din inima ta, atunci nu mai contează cât ai plâns înainte

Din păcate, se întâmplă uneori ca sărutul acela să nu fie ceea ce ți-ai dorit, iar senzațiile să nu fie cele așteptate. Este ca atunci când cumperi o înghețată și descoperi cu stupoare că părea apetisantă, dar în realitate e prea acră sau prea dulce, sau are un gust atât de ciudat încat cauți nerăbdător un coș de gunoi, ca să scapi de ea.

Poate că ai ales un sortiment greșit, prea nou pentru tine, sau compozitia a  fost alta decât cea obișnuită. Oricum ar fi, e mai bine să te oprești, dacă ai simțit că senzațiile ți-au fost înșelate.

 În orice caz, fă tot posibilul să te oprești la timp, așa încât să o poți savura cu plăcere pe următoarea…

N-ai de gând să rămâi doar cu pofta, așa-i?

“Două zâmbete care se apropie, se termină într-un sărut.” – Victor Hugo

 

Comments

comments

This entry was posted in comunicare sociala, motivatie on by .

About Simona Gîrbea

Nascuta la 19 septembrie 1976, in localitatea Starchiojd, judetul Prahova. Am absovit Liceul Pedagogic din Ploiesti, promotia 1995 si..am profesat la inceput ca educatoare, iar mai tarziu ca institutor I, avand gradul didactic II. Licentiata in comunicare si relatii publice, promotia 2007( Facultatea de Litere, Bucuresti). Indragostita de domeniul psihologie, disciplina studiata atat in liceu cat si in facultate, dar si de comunicarea eficienta dintre oameni, in ultima perioada am devenit din ce in ce mai preocupata de stapanirea unor cunostinte mult mai vaste in aceste doua domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *