Fata Morgana

“I am realistic. I expect miracles”- Wayne Dyer

Cu siguranță ai auzit și tu câte ceva despre această fată. Dar mă-ntreb: oare tu ai și văzut-o, sau e numai un mit? Și dacă da, ce ai simțit?

De nenumărate ori, poate, ai visat să găsești pe acel cineva care să îți placă fără limite; acea persoană care să nu aibă nevoie a fi cizelată și căreia nici nu trebuie să-i dai explicații, pentru că-ți înțelege oricând necuvintele.

Îți recunoaște cu ușurință temerile, te iartă fără s-o ceri, te încurajează mereu și o face cu tot sufletul!

Nu îți judecă sau critică alegerile, nu te rănește spunând cuvinte grele, nu ține cont de greșelile făcute și nu le aduce mereu în discuție, pentru că nu vede sensul discuțiilor fără final asupra unor întâmplări deja finalizate.

Doar un zâmbet de-al ei și ești salvat! (Sau poate doar acaparat?!) Doar o privire și totul capătă sens, iarăși și iarăși!

Să mai spun că arată al naibii de seducător? Să tot vrei să o inviți la o plimbare.. la tine-n dormitor?! 😉

Sunt sigură că mulți ar spune: mmmmm, ce bucată! Și, pe bună dreptate: cine să nu își dorească o așa minune de fată??

Dar știi și tu zicala din popor: “orice minune ține trei zile”!? Așadar.. gândește-te mai bine!

Oare de ce nu vrea această fată minunatā sā rămână neschimbatā?

Cum să dispară tam-nesam, în neant, fără niciun avertisment? E inuman! Noi vrem minuni pe-acest pământ, nu doar tam-tam!

Desigur că există o explicație pentru acest fenomen oarecum paranormal: o minune rămâne minune doar dacă tu o vezi așa, dar mai ales pentru că, la rându-ți, te porți minunat cu ea!

Vrei o minune-n viața ta? Prea bine! Începe prin a cere asta mai întâi de la tine. Fii tu o minune!

Fata Morgana vine doar când băiatul potrivit apare și, evident, vor face împreună din timp în timp câte o schimbare în ritmul dansului propus. De cine? Desigur, de cel care dansează cel mai bine.

Cum, nu știi să dansezi? Atunci ai douā opțiuni: înveți, sau te “evaporezi”!

Și dacă nu ai înțeles, Fata Morgana se poate că-i o creatură efemeră, dar asta numai pentru că adeseori ea este mai rapidă și dispare prima-n ceață, precum o himeră!

“Fii tu însāți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”. -Mahatma Gandhi

Comments

comments

This entry was posted in cunoastere interioara, relatii, valori on by .

About Simona Gîrbea

Nascuta la 19 septembrie 1976, in localitatea Starchiojd, judetul Prahova. Am absovit Liceul Pedagogic din Ploiesti, promotia 1995 si..am profesat la inceput ca educatoare, iar mai tarziu ca institutor I, avand gradul didactic II. Licentiata in comunicare si relatii publice, promotia 2007( Facultatea de Litere, Bucuresti). Indragostita de domeniul psihologie, disciplina studiata atat in liceu cat si in facultate, dar si de comunicarea eficienta dintre oameni, in ultima perioada am devenit din ce in ce mai preocupata de stapanirea unor cunostinte mult mai vaste in aceste doua domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *