Cu pași mici

xoxo

Visezi.. cu ochii deschisi, sperând că într-o bună zi te vei bucura să fii în locul dorit, să obții acel ‘ceva’  sau să fii ce vrei să fii.

Poate că ceilalți nu cred în visele tale și nici nu te sprijină așa cum ai sperat, dar visele mărețe nu dispar cu ușurință.

Ca să străbați un drum lung e nevoie de multă răbdare, consecvență și curaj.

Drumul poate fi uneori abrupt, iar vremea rea te poate împiedica în a-ți menține ritmul..

Poate vei face ocolișuri pe care nu le-ai luat în calcul, te vei întoarce uneori pentru a revizui traseul, sau doar vei poposi, obosit, ca să îți refaci forțele.

Vei fi uneori dezamăgit sau chiar trist, te vei simți neputincios sau vei crede că e mult prea greu ca să reușești să parcurgi acest sinuos traseu.

Deși speranțele nu se pot vedea decât cu ochii minții, iar durerea inimii nu poate fi citită de oricine, tu poți să te sprijini întotdeauna (ghicește!) mai ales pe Tine. 😉

Gândul că te vei putea bucura într-o zi și vei fi mândru de curajul tău o să îți dea aripi.

Nu abandona visele mărețe, pentru că ele înseamnă însăți viața ta. Oare ce rămâne altceva de la noi, pe pământ, decât amintirea pe care o lăsăm celorlalți despre noi?

Puterea noastră, ambiția, perseverența, motivația, toate acestea influențează atitudinea celorlalți față de noi și viață.

Cândva, vom trăi în ei prin faptele noastre! Acțiunile memorabile vor prinde viață în sufletul lor, iar luptele noastre vor fi ‘armele lor’, îndreptate nu pentru a ucide pe cineva, ci pentru a instiga la viață trăită intens: cu neliniști, coborâri acerbe sau suișuri spectaculoase și neașteptat de îndraznețe.

Și cine nu își dorește viață veșnică?

Visează că te înalți și aspiră spre a-ți trăi visul!  Amintește-ți permanent să contribui, puțin câte puțin, în fiecare zi, la împlinirea lui.

Visele frumoase te pot conduce către propriul tău geniu!

Comments

comments

This entry was posted in cunoastere interioara, motivatie on by .

About Simona Gîrbea

Nascuta la 19 septembrie 1976, in localitatea Starchiojd, judetul Prahova. Am absovit Liceul Pedagogic din Ploiesti, promotia 1995 si..am profesat la inceput ca educatoare, iar mai tarziu ca institutor I, avand gradul didactic II. Licentiata in comunicare si relatii publice, promotia 2007( Facultatea de Litere, Bucuresti). Indragostita de domeniul psihologie, disciplina studiata atat in liceu cat si in facultate, dar si de comunicarea eficienta dintre oameni, in ultima perioada am devenit din ce in ce mai preocupata de stapanirea unor cunostinte mult mai vaste in aceste doua domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *